Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2008 06:17 - Как не ми отнеха девствеността
Автор: sunflower Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8980 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2008 06:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вчера един колега не можа да повярва като му казах, че съм завършила средното девствена. При това, далеч не млад колега, ами едно седем, осем години по-възрастен /учили сме в съвършено различни училища/.

Не мога да разбера, защо хората като ме гледат сега каква съм, не ми вярват, че съм била безкрайно тиха и скромна навремето. Е, може би не чак толкова тиха, но скромна и срамежлива със сигурност.

Разбира се, факта на двествеността ми май повече се свързва с най-добрата ми приятелка по онова време и строгото и пуританско възпитание. Ако приятелката ми беше малко по-разюздана (Боже, каква дума!), то изобщо не се знае аз каква щях да съм. Е, сигурно щях да се опитам да запазя девствеността си за първата брачна нощ, но някой по-настоятелен от неосъществените ми ученически любови можеше ... все нещо ....

Както и да е, факта си е факт, започнах висшето си образование девствена и до някое време във втори курс, все още бях такава, .... ако не се лъжа.

А се чудя дали не се лъжа, защото в първи курс един тип се опита да ми отнеме девствеността с мое съгласие, но ... не успя.

Историята е следната:

В този първи курс първоначално бях влюбена в един съкурсник – добро момче, който се оказа, че от своя страна бил влюбен в мойта най-добра приятелка, също добро момиче, която обаче беше влюбена в друг тип – лошо момче. Аз, след като се разочаровах, че този, в който съм влюбена не е влюбен в мен, се мотаех като свободен електрон и приятелката ми, заедно с вече приятеля си – лошото момче, решиха, че трябва да ме запознаят с най-добрия приятел на последния, за да си направим четворка, един вид – в смисъл да си излизаме заедно, не нещо друго.

И досега се чудя как така успях да си въобразя, че съм влюбена за отрицателно време. Дали идиличната картина на излизащата заедно четворка ми е завъртяла главата или момчето всъщност далеч не беше лошо, не знам, но помня, че се яви някаква ваканция след първите ни срещи и аз отчаяно копнеех по него от вкъщи, докато ни делеше половин България.

Вследствие на този копнеж явно и предполагам някои заявени от него желания /Господи, сега дори не помня името му/ реших да правя секс с него най-накрая, след като отгоре на всичко, сигурно бях останала последната девствена студентка.

В същия този ден, в който щях да се прощавам с девствеността си май запалих и първата цигара в живота си. И двете неща в един хотел. В този хотел случайно беше отседнал братовчед ми – на екскурзия из страната и аз първо пих по едно с него и съучениците му и после не знам как точно е станала уговорката, но ... гаджето ми беше запазило стая и аз смело (след най-много две водки) реших да се гмурна в дебрите на плътските удоволствия.

Смело, смело, но той като се опита .... такова .... и мен ме заболя. Казвам му аз, че ме боли, а той – не, продължава. И така два, три пъти, след което очаквах, че боляло, не боляло, работата най-сетне ще стане .... ще стане, ще стане, ама не стана. Аз ли съм била нещо дефектна (е, после се оказа, че не съм била) или на него нещо не му е било наред с .... желанието или пък му е било за пръв път и не е знаел как става, не знам, но толкова трудна ми се видя тази работа, че просто се отказах. Станах и му заявих, че аз това няма да го търпя и толкоз!

Човека се опита да ме върне в леглото, но аз – не. Събрах си шапката, чадъра и палтото и беж да ме няма в милата родна квартирка.

На другия ден имахме среща и аз бях изключително войнствено настроена - честно казано не помня защо. Дали му бях сърдита за неуспеха или той вече беше проявил черти на характера, които не ми харесваха, но влюбеността ми се беше изпарила и бях решила да късам взаимоотношения. Когато тръгнах да споделям това решение обаче, той реагира много остро и с това изми всичкото ми чувство за вина, което се опитваше да се прокрадне на повърхността, осъзнавайки, че за 24 часа първо съм зарязала мъж в легло, а после изобщо.

 

Лирично отклонение:

Когато съм влюбена в някой го облепвам с едни розови тапети – не ти е работа. Не, че не виждам кирливите му ризи, но тихомълком ги бутам в един шкаф в килера на съзнанието си. В момента, в който някое малко камъче обърне каруцата, лепя кирливите ризи върху розовите тапети и така ми е безкрайно по-лесно да се разделя с въпросния ех-обект на любовта ми.

Край на отклонението

 

Та, с две думи, скарахме се с това гадже и се разделихме и никога повече не се видяхме. Аз лично – безкрайно доволна от този факт, а за него – не знам.

Във втори курс, вече в друг град, друг съкурсник, след като го преследвах упорито около половин година, успя да отнеме девствеността ми. Обаче аз след две седмици го зарязах и него, защото .... веднъж тук разказвах тази история и сега няма да се повтарям. :)



Тагове:   как,   отнеха,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sowhat - сладурана ))
30.05.2008 08:40
сладурана ))
цитирай
2. анонимен - хаха прочетох го цялото.
30.05.2008 09:22
цитирай
3. benra - :-)))
30.05.2008 10:22
голяма скица си
цитирай
4. soho - :)))
30.05.2008 12:50
Позабавлявах се доста :) И се сетих за моя пръв път...
цитирай
5. анонимен - От Пролетта
30.05.2008 14:42
Много забавна история, а най-забавното е, че и на мен ми се случи същото, само че не се отказах, а взех нещата в свои ръце, защото твърдо бях решила да
да го направя с едно момче, в което бях влюбена от три години.Теоретично бях подготвена,оставаше да го приложа на практика-имам предвид позата и взе че се получи накрая, бях много горда със себе си, а моят човек, който беше имал опит остана възхитен от това, че го извадих от това трудно и много деликатно положение.
цитирай
6. анонимен - От Пролетта
30.05.2008 14:42
Много забавна история, а най-забавното е, че и на мен ми се случи същото, само че не се отказах, а взех нещата в свои ръце, защото твърдо бях решила да
да го направя с едно момче, в което бях влюбена от три години.Теоретично бях подготвена,оставаше да го приложа на практика-имам предвид позата и взе че се получи накрая, бях много горда със себе си, а моят човек, който беше имал опит остана възхитен от това, че го извадих от това трудно и много деликатно положение.
цитирай
7. анонимен - sunflower,
30.05.2008 14:56
все едно тук прочетох нещо свое; 1:1 с моите отношения към мъжете и ... аз също завърших средно девствена ;-)
цитирай
8. luben - Лиричното
30.05.2008 18:50
отклонение е трепач!!!

Абе готино е да лепиш розовите тапети. Много !!!
цитирай
9. anlov - Ех, много мъка имало, вярно, на тоя свят!!!
01.06.2008 13:44
Що ли всяко нещо трябва да си има своя първи път???
цитирай
10. strianakiev - Раздялата с девствеността..
03.06.2008 15:13
Дали да не погледнем на този момент от друг план..Има болка поне така казват..а кога Твореца изпраща тази болка..когато жената основата на живота се разделя със своето минало..с две думи добре дошли в истинския живо, който винаги започва с болка.
цитирай
11. анонимен - :)
19.01.2009 16:43
ne sajalqvai 4e kasno si spala s mom4e.spored men ako e po-kasno e po-dobre.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sunflower
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5598344
Постинги: 1761
Коментари: 12611
Гласове: 39186
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031