Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2008 21:55 - Сценарий за мистично-еротичен сапунен сериал
Автор: sunflower Категория: Забавление   
Прочетен: 6862 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 23.06.2008 22:01


На сватбата на втората дъщеря на третата жена на баща и Сийка среща Стоил, който е доведен син на лелята на младоженеца. Двамата не се влюбват от пръв поглед, както може да се очаква, ами се напиват като блатни смокове и преспиват заедно, защото се сблъскват на вратата на асансьора.


На сутринта Сийка като вижда какъв улов е паднал в мрежата, отива в банята и пее гола първо около тоалетната чиния, после под душа следната песен:

Рибица от блатен смок,
остро жило от слепок,
мъх от прилеп,
клюн от сова,
от усойница отрова,
кълка от дъждовник гаден,
пух от бухал кръвожаден...
Ха- ха- ха
ха- ха- хак
хванах си хлапак ...

и решава да му хакне централната нервна система с една лека магийка, за да не може Стоил да спре да мисли за нея и да и е под ръка за всякакви услуги от социален и интимен характер.

Изкъпана, парфюмирана и облечена в еротично бельо, тя му поднася закуската в леглото, след като е капнала в кафето капка от отвара, рецептата за която се предава в жените от рода на майка и от векове.

Като отваря очи, Стоил е шокиран малко от мястото, на което се намира и компанията, но еротичното бельо и приятните извивки на тялото го отвличат малко от не чак толкова красивото лице на Сийка – с една брадавица на носа, една на брадичката и една зад лявото ухо и той изпива кафето. Реакцията на отварата е мигновена и той се нахвърля на Сийка с дива страст.

/Следват три серии секс, защото отварата има страничен ефект на виагра. За сценарий на тези серии виж сценариите на първите три порнофилма, които ти попаднат под ръка./

В четвърта серия на Сийка и окапват съвсем краката и някои други части на тялото и тя заключва Стоил в стаята и излиза от хотела накуцвайки, за да се разсее с малко шопинг и да намери някоя приятелка да се похвали.

В същото време Стоил едва издържа няколко часа сам и започва да подивява. Чука силно на вратата на стаята, за да привлече вниманието на някоя камериерка и успява. Обработва първата камериерка, втората камериерка, която идва като чува виковете на първата и втория помощник управител, после излиза от хотела да търси Сийка, защото мисли непрекъснато за нея.

След като обикаля половината град дълбоко нещастен, най-сетне я намира във вегетарианския ресторант на три преки от хотела, в компанията на някакъв едър и изключително подозрителен чернокож мъж. Последният е шаман, стар приятел на Сийка, с който тя си менка магийки, но Стоил няма от къде да знае това и прави невероятен скандал. Едва се чуват един друг от крясъците, но за 10-тината минутки, в които се разправят Шамана се влюбва в Стоил.

След като са се разбрали горе-долу, сядат да изпият по една водка, но Сийка забелязва как Шамана гледа влюбено Стоил и побеснява на свой ред. Любовен триъгълник не и е влизал в плановете, но не смее да скочи и да отвлече Стоил веднага, защото е слушала много за магическите способности на Шамана.

/Тук, в черно-бели размазани кадри ни се представят мислите на Сийка за Шамана, които включват оргии в гората с тълпи от мъже и жени и тук-там някое животно./

Докато Шамана гледа с очи на сатир Стоил, а Стоил гледа нежно Сийка, последната се оглежда за подходяща жертва, върху която да прехвърли любовта на Шамана.

В този момент пред ресторанта спира напет файтонджия, който е докарал влюбена двойка вегетарианци. Под предлог, че иска да вдиша малко чист въздух Сийка изкача от ресторанта и откъсва косъм от опашката на младата кобилка, която дърпа файтона и която и се вижда подходяща за целта. Косъмът и е необходим за отварата, която трябва да даде на Шамана. Уви, трябва и малко време насаме и тя не успява да откъсне Шамана от Стоил. Изпълнена с мрачни мисли, хуква към апартамента си, а през това време .... Шамана води Стоил в неговия апартамент и там .....

/Следват три серии секс. За сценарий на тези серии виж сценариите на първите три гей порнофилма, които ти попаднат под ръка./

На третия ден Сийка ги намира в апартамента и успява да сипе във виното на Шамана отварата, Шамана хуква да търси кобилката, а Сийка и Стоил заживяват задоволени до края на дните си.

/По желание на зрителите може да направим втори, трети и четвърти сезон като сменяме артистите и позите. Може да вкараме още малко мистика и рецепти за вегетариански гозби и любовни билета, както и клетви, заклинания, вуду и молитви за изгонване на демони /въпреки че за такива случаи тоягата върши най-добра работа/.


Актьорите трябва да изглеждат горе-долу така. Тя:

image

Той:

image

Няма шега, няма измама. Това е Luke Worrall и той е номер 13 в топ 50 на мъжките топмодели на http://models.com/. :)))


P.S. Този текст е написан:
1. Колкото в отговор на желанието на totenlicht  за междурасов и междувидов секс, изразено в коментар, след като написах първия си сценарий за сапунен сериал;
2. толкова и като доказателство за neanonimen, че съм влюбена в него. :)


Тагове:   сценарий,   мистично,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blueneo - BG версия...
23.06.2008 22:10
И значи, свако ми от Стърчипишково казал на стринка ми от Лудопулене, какво прави лелинчо ми от Кукудупене, ама не знаела, че кметицата на Големоцицово вече го знае, понеже старшинката от Празнодъново, чул да се говори за това от балдъзата му от Шушумулене така,че казал на калеко ми от Страшноакане, и за туй учинайка ми от Влажноскришие си помислила, че...
;)
цитирай
2. neanonimen - Suny
23.06.2008 22:12
Strahotno e,naj-ve4e tova 4e prizna lubovta si;Sega seriozno,naistina e gotino no tova e hud. proizvedenie a moqt slu4aj be6e samo incident.Blagodarq ti Suny!
цитирай
3. sunflower - @Блу
23.06.2008 22:24
Не се хващай за географските наименования и роднинските връзки, виж само колко романтична мога да съм, ако пожелая :)))))
цитирай
4. sunflower - @ Mr. N.
23.06.2008 22:26
беше удоволствие за мен .... и влюбването и писането :)))
цитирай
5. sowhat - убийствена си сън
24.06.2008 08:34
така ме разсмя за събуждане ...
цитирай
6. sunflower - хаха ... радвам се ...
24.06.2008 09:07
ще взема да се ориентирам към писане на още такива глупости. :)))
цитирай
7. bamby13 - Свалям ти шапка
24.06.2008 19:19
започна го като Макбет а после го извъртя като некоя от книжките на издателство ХххАрлекин :-))
цитирай
8. анонимен - :D
27.06.2008 09:35
УФ! Кафетата тази сутрин не успяха да ме събудят, но сценария ми отвори очите. Бая хилки. Чак започнах да се оглеждам за перце и някой с когото да спретна един федербал.
Има ли такова нещо като блатен смок? :)))
цитирай
9. sunflower - не
27.06.2008 10:22
всъщност няма :)))
цитирай
10. анонимен - хехе
05.10.2008 18:45
амчи добре ве тряа глупости да се измислят
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sunflower
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5612166
Постинги: 1761
Коментари: 12611
Гласове: 39186
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930