Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2007 06:47 - ИГРАТА - трета серия
Автор: sunflower Категория: Забавление   
Прочетен: 1598 Коментари: 5 Гласове:
0



1>

2> 


Засякох един от моята група. На Ахтопол е с приятели, с намерения да ловят риба. /по-точно с приятел и досадник, който е употребен за шофьор. Нали знаете обикновено защо взимат в една група басист? ... Защото е негова техниката, естествено.:)))/ По-очебийните им намерения обаче, са да се насвяткват до забрава вечерите, но не знам как ще го съчетаят с ранното ставане за ловене на риба. Какви ли не обиколни поводи си намират мъжете да се напиват в този век. „На планина съм” (разбирай, само е довлякъл пълната с бутилки раница до хижата и няма да излезе от там докато не свърши всичкия алкохол и цигари), „на риба съм” (сегашния случай или разходките до някой язовир), „на кафе съм” (!!!???? Абе, какво кафе?), „ще стовараме един камьон със стока” (а стоката е разтоварена още сутринта), „в офиса съм” (а офиса е кръчмата), „на дърва съм” (а дървата са набрани и стоварени до обяд) и т.н. и т.н. Понякога се чудя дали някой Старейшина не е подшушнал идеята за дестилацията на някой само и само да им е по-лесно на душите да се справят с тромавите физически тела и носталгията по дома.

 

Аси е нежна душа, иначе. В това въплъщение сме се запознали на Мусала. Казвам „запознали”, защото аз имам един много, ама много смътен спомен от случая, но бях сама жена с много мъже и е било много по-вероятно мъжете да ме запомнят мен, отколкото аз всички от тях. Той от тогава има особено отношение към мен, а аз откакто се задържах тук в компанията, в която се задържах покрай мъж ми, съм го обявила за любимец номер 1 (до 13 никога няма да стигна). Е, има защо, от моята група души е, в предишния си живот ми е бил сестра и сме били в много близки отношения. В цялата поредица от въплъщения е бил наблизо до мен. Често играе ролята на някой, който ме провокира непрекъснато. Впечатлява ме с интелект и с противоположни на моите разбирания за света и периодично водим спорове, но винаги безкрайно държим един на друг.

 

В този живот непрекъснато го грижа, че е сам, но напоследък започвам да се убеждавам, че не се чувства зле така. Подредил е светът около себе си до голяма степен така, както му харесва и една жена само би разрушила подредбата. Освен приятностите, които би му донесла евентуално, съм сигурна, че ще причини и много повече неприятности. Пък и той  е свикнал, в миналия си живот пак беше сам за дълго. Не е точно от душите-самотници, но ... се справя добре без чужда помощ.

 

Притесняваме малко и любовта му към алкохола, но след като няколкостотин години човек му е бил върл фен, трудно се отказва за един живот. Аси винаги си го е обичал. Както и аз, преди. В по-честите си мъжки въплъщения за кратко съм била въздържател. Другото, което Аси обича е да чете. Той ми е другарчето по библиотека.

 

Не е събуден все още, но Играта може да се играе с него и така ... ако не реагира на ритника. Всякакви интелектуални игри са му по вкуса и ако я представя като такава най-вероятно ще се включи. По-трудно ще е да го засека насаме, обаче и да му обясня правилата. Един от любимите му изрази е :”Казах „не””. Случвало се е приятели да идват да му помогнат да нацепят дървата, а той, тъй като е с тежък махмурлук буквално ги е гонил с категоричното: „Казах, „не”. /не може да ги остави дори сами да ги цепят, а той да спи, защото после ще го е срам да погледне комшиите в очите/.

 

Притеснителен ми е той. Душата му е с по-женски привкус и по-често се въплъщава в жена. Този живот му е малко труден в това отношение. Опитва се да се прави на мъж и да тресне с ръка по масата, но ... не му се отдава. Дразни се като му се усмихвам нежно и го наричам с галени имена, защото бил един и деветдесет и незнамколкоси кила, но .... не мога да променя отношението си и ще трябва да се примири. Дори баща му го нарича „детето”.

 

Всъщност повечето души от групата ми са въплътени в пол, противоположен на този, в който са били в миналият живот. Обикновено една душа предпочита да се въплъщава в единият от половете, но като напредне е хубаво да опитва и от двата.

 

Та тъй, Аси е другият евентуален участник. Само да се върне от Ахтопол.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ...
24.09.2007 10:27
...i kak gi razbirash tezi prevaplashteniia...ot tozi jivot
ili drugiia, ili niakade tam po sredata...
цитирай
2. sunflower - :)))
24.09.2007 11:26
Явно ще трябва да направя една интерлюдия, в която да изясня основните положения при прераждането на душите. Взела съм ги от книгите на един дето се занимава с регресивна хипноза - Майкъл Нютон. Все забравям, че може да има хора, които не са ги чели :))))

Довечера ще го направя. :)
цитирай
3. анонимен - да смятам ли
24.09.2007 12:37
че ми е омръзнало да бъда мъж,и този път съм решила да пробвам какво е да си жена...
от сега ти казвам,пфу!!ега ти гадостта!!!другия път хубаво ще си помисля!!!
цитирай
4. sunflower - Хахаха ...
24.09.2007 12:39
... гадно е понякога, напълно съм съгласна. Ама, признай, че има и някои хубави моменти.

Но в следващия - задължително пак мъж :))))
цитирай
5. venercheto - аа-миии, глупости говорите! то...
29.09.2007 18:02
аа-миии, глупости говорите! много e хубаво да си жена.. аз не смятам толкова скоро пак да идвам като мъж- мене си ме кефи :D :D
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sunflower
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5614602
Постинги: 1761
Коментари: 12611
Гласове: 39186
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930