Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2007 22:27 - Пет истории
Автор: sunflower Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1403 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2007 22:53


Таня ме покани да участвам с пет места, на които са ми се обяснявали /или съм се обяснявала/ в любов, но честно казано ми е трудно ..... Не, че не са ми се обяснявали в любов и не, че аз през по-голямата част от живота си не съм била все влюбена в някой, но ... рядко ми се е случвало да се обяснявам или да ми се обясняват .... директно. Затова просто ще разкажа за пет истории свързани с мое влюбване или влюбването на някой мъж в мен – отделям ги, защото влюбванията ми рядко са съвпадали по време и място:

-         Едно от първите обяснения, които съм получавала беше в средното училище, някъде към трети курс .... тогава аз не помня кой си харесвах, но един от съучениците ми ме харесваше мен и аз не бях много щастлива да го науча. Този мой съученик в първи курс беше най-дребничкото и плахо момче в класа, и факта че беше ученолюбиво само го отделяше допълнително от масата момчета, а свенливостта му го отделяше от масата момичета. Факта, че седеше на предния чин, че беше добро момче, и че не се погаждаше с масата го направиха наш приятел – на мен и моята най-добра приятелка тогава. Ние двете обаче бяхме доста отрасни и курсовия в първи курс каза, че той както бил дребничък, изглеждало все едно ние сме му майки .... голям майтап, но още по-голям стана, след като той за две години толкова се извиши, че започна да стърчи с една глава над нас. Заедно с израстането му явно и хормоните трябва да го удариха, защото в онзи злополучен ден на ранната пролет на 88-ма някъде, по време на една екскурзия, той ми поднесе букет с карамфили и ми намекна нещо за любов. Не помня вече думите му, не помня и жеста, с който ми поднесе цветята, но помня добре как малко по-късно ги хвърлих в коша на хотелската стая, в която се спасих от него, буквално изгонвайки го ... гадно, знам, че е гадно, но много ме дразнеше точно в този период .... непрекъснато се мъкнеше близо мен и ми говореше нещо. Е, то бива, час, два, три, но на четвъртия вече не, ще избеснееш, амиииии ..... луда бях станала. Истината е, че не помня тогава дали ми се обясни в прав текст, но след години в едно писмо от казармата ми разказа колко много бил влюбен.

-         Втория случай, за който се сещам е как в една дискотека малко след абитуриентския ни бал, едно момче се влюби в мен от пръв поглед ... буквално. Видял ме как танцувам, харесал ме, не само заради танца, но и заради това, че съм пиела само кола (е, тогава само това пиех ... като Пикола :))))) покани ме на танц, после ми поиска адреса да се видим на другия ден и да пием кафе, аз му го дадох и той ... дойде. Гледаше ме влюбено .... а после си замина да учи, поне на 200-300 километра от родния ми град. Странното е, че ми писа писма цяло лято и аз склоних да го видя още веднъж само и само да му дам шанс, защото аз самата не бях влюбена от пръв поглед, но исках да опитам .... думите в писмата му бяха много красиви, но той просто не успя да ме накара да се влюбя ... тези неща по поръчка не стават. Спрях да му пиша, въпреки, че случая ме доведе да уча близо до града, в който беше той .... просто нищо нямаше да стане.

-         Третия случай ще го разкажа само заради идиотщината, която направихме .... в периода, в който и двамата се влюбвахме един в друг – той ми помагаше за дипломната работа в университета и  работеше в една фирма недалеч от Сточна гара. Една вечер закъсняхме много и мисля, че изпуснахме градския транспорт. Беше много приятна, топла, лятна нощ и ние решихме да си ходим пеша .... и двамата живеехме в Младостите. Не знам колко точно километра са, ... ама са много ... накрая не знаех къде съм от умора, но бях щастлива, защото той ме целуваше и беше многообещаващ. Това, че сравнително кратката ни връзката свърши катастрофално са само подробности от пейзажа.   -         Ще кръстя номер четири едно красиво влюбване в доста по-младо от мен момче, което военната служба беше изпратила на един планински връх недалеч от града ни. Ако щете ми вярвайте, но в продължение на около месец-два, през зимата се качвах сама на върха всяка седмица, за да го виждам. Не знам как го правеше, но само като стоеше до мен и ми говореше, докато аз миех чиниите, например ... ме разтреперваше цялата, а после като ме докосваше .... изтичах нанякъде измежду пръстите му .... и всичко това, въпреки младостта му и неопитността му в някои дела, както установих по-късно .... :))))))

-         И едно от най-вълнуващите ми влюбвания ... пак го открих на една хижа ... Просто седеше и ме гледаше любопитно. Можеше и да не му обърна внимание, но едно момче, с което временно се заигравах, ревниво отбеляза, че съм предизвикала интереса му. На мен пък ми стана интересно кой е този, на който съм предизвикала интереса и ... и стана тя каквато стана ... влюбих се като ученичка и живота ми щеше да е съвсем различен сега, ако той беше от тук. За съжаление беше отдалеч и не вярваше, че ще ида да го видя в родния му град. Аз, разбира се, имах приятели от там и в онзи свободен период от живота си нищо не ми пречеше да отпрашвам на където ми видят очите по празниците. Така на един купон за Нова година във въпросния град .... си седя кротко в стаята и той влиза – в изненадата и радостта си, че ме вижда ме сграбчи и ме завъртя във въздуха ... е, никой не го беше правил преди това, и никой не го направи след това .... имайте предвид, че съм 1.70 висока и обикновено съм около 64, 65 кг. Много красив и вълнуващ мъж .... още малко съжалявам, че се разминахме .... :))))))) Прегръщам те, и те целувам, миличък, където и да си!  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. piccola - мммм
18.01.2007 23:14
ех Огненааа!!!
:)
цитирай
2. tanque - :)
18.01.2007 23:36
Знаех си аз, че ще напишеш нещо такова подпалващоооо:)))
цитирай
3. amrak - хих Сънче
18.01.2007 23:55
планинско момиче :)))
хихи, такива са и моите габарити :)
цитирай
4. bambola - :))
19.01.2007 01:01
:)))) hmmmm vartelejki razni :)
цитирай
5. candysays - Хубави истории...
19.01.2007 12:52
...приятни за четене :))))
А щом и на теб са ти оставали приятни спомени... то... какво повече... да добавим? ;))))))))
цитирай
6. dosheva - :):):)
19.01.2007 15:23
хе хе - аз съм с 3 см. и 3 кг. повече :):):) И мен рядко са ме въртели :):):)
цитирай
7. анонимен - srahotno be hora
21.01.2007 10:53
hora t'va sa mn hubavi istirii
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sunflower
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5603642
Постинги: 1761
Коментари: 12611
Гласове: 39186
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930